Vad ska jag bli när jag blir stor??

Fyller 40 i år och inte lyckats få fatt på ett fast jobb. De jag har erfarenhet av kan jag inte jobba med pga en allt trasigare kropp. Jag har inte råd att utbilda mig och de utbildningar jag har ger inget. Vet vad jag kan och skulle vara bra på men det kräver utbildningar och jag vet inte om min trasiga kropp klarar jobben nå mer. Jag jagar inte en hög lön och massa förmåner, jag vill bara hitta ett jobb med normal lön som min kropp klarar av. Vill veta vad jag behöver i form av utbildningar/praktik mm för att kunna få ett sånt jobb och vart jag kan vända mig för att söka ett sånt jobb. Numera är det inte bara eksem och en trasig axel utan min höft bråkar allt mer och börjar ligga i samma nivå som min förb*** axel. Har ni en aning om hur fruktansvärt frustrerande det är när man själv vill en sak men kroppen inte hänger med??
Man blir frustrerad, sur, retlig och att ständigt ha värk gör inte saken bättre.
Lägg sedan på panik med pengar, pappas demens, bråk med kommun, tjaffs med hemtjänsten osv. och du får en tvättäkta bitch. (jo, en dusch hjälper inte)
Som häromdan, gräsmattan behövde klippas, drivhjulet på gräsklipparen är så sliten så man måste i stort sett knuffa gräsklipparen och det är tungt att knuffa en självgående gräsklippare. Jag startade den men insåg efter bara 10 meter att min axel inte ville den här dagen. Bara att köra in den igen och se gräset bli längre och längre. Resten av kroppen vill ju och huvudet ville klippa gräs, men axeln hade beslutat sig för något annat. FRUSTRERANDE!!! Men att axeln, höften, händerna m.m. inte vill här hemma går att ta sig runt. Gick inte att klippa gräset men det gick någorlunda att tvätta kläder istället. Var lite jobbigt att hänga tvätten men hängde lite och vilade och hängde lite till. Men på de flesta jobb kan man inte hålla på så. Tex så provjobbade jag som personlig assistent till en kille som var mer vårdkrävande en den jag är vikarie hos. Det fanns liftar med selar och slingor i taket mm men min axel och höft gav upp efter en månad ändå trots att jag använde hjälpmedel så gott det bara gick och använde alla underlättande knep som finns. Det blev cortisonsprutor i höft och axel och sjukskrivning igen. Och de som har personliga assistenter är beroende av att de kan komma när det är avtalat enligt schema så de provade en annan tjej istället.
Vill hitta ett jobb där kroppen håller och som gör att jag kan betala mina räkningar och köpa mat! Är det verkligen för mycket begärt???
Nå med lite tur kan vi klura fram vad jag kan jobba med på Af i dag. 🙂 Man kan ju alltid hoppas.

Annonser

2 svar so far »

  1. 1

    Håller tummarna! 🙂


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: