Män+ Bröst = obegripligt..

Allvarligt talat, hur kommer det sig att hetro-män/karlar/killar/pojkar/hanar kopplar ur hjärnan så snart de ser ett par bröst (jag är inte ens säker på att det måste vara ett PAR bröst, det kanske räcker med ETT..)?

Fullkomligt (nåja) vettiga hanar pratar helt normalt och någorlunda intelligent (det är trots allt män vi pratar om. Mer än "någorlunda" blir det aldrig).

Så får denna någorlunda smarte man se ett par tuttar –klick, rassel, skrap, skrik, pang- så stannar det övre maskineriet (det mellan öronen) istället kopplas primalhjärnan in (den en trappa ner ni vet) och vips! Så står man och pratar med en komplett idiot!?!

Storleken på brösten verkar inte helt viktig (och absolut inte äktheten) men primalhjärnan blir inkopplad snabbar och är inkopplad under längre tid om det är en "Pamela A."- typ som deras blickar trillat på.

"Trillat på" förresten, helt fel val av ord. Hanarnas blickar "trillar" inte på ett par bröst, de sugs dit som ett skepp mot en malström, eller en komet mot ett svart hål. Det är som deras ögon kan sniffa sig till ett par tuttar på flera mils avstånd.

Jag ger mig f-n på att om en kille går vilse i skogen, räcker det med att se en tjej i närmaste by tar av sig tröjan i någon minut så står han snart i trädgården! Med vilt rullande ögon, tungan hängande nere vid knäna, utstötande gutturala och obegripliga ljud, helt utan likhet med normalt språk. "Öh! *flås flås flås* Tuttar! *grymta frusta* Där! *dräggel dräggel*". Likheten med den gamla älgen som raglar runt, full på jästa äpplen, är slående!

…Men.. Visst det är ett irriterande drag hos våra heterosexuella hanar.. Men det finns även en liten annan vinkel…

Tjejer! Vi har ett otroligt maktmedel i våra tröjor!

Storlek, form och fasthet spelar mindre roll.

Tuttar är alltid tuttar.

Tuttar är kryptonit för män!

Länge lever tuttarna!

Dweia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: