Vill lägga in mer…

… bilder. Men det är ngt svårt utan kamera eller vettig mobil…
Har fått en till hund som är helmysig. Hon har varit misshandlad och vanvård() men hon är alltid lika lycklig. Full av energi och livslust.
Jag har bytt hårfärg sedan "front"-bilden är tagen m.m. Men kan inte visa ngt av det för jag har ingen kamera och ingen egen dator med internet heller för den delen.
Just nu väntar jag på att mina kollegor ska komma tillbaka från sina turer. Jag har gjort allas eftersändningar och väskorna och tömt skräpet..
Hoppas kunna få tid och möjligehet att uppdatera min blogg oftare nu när jag slutar tidigare och kan låna jobbets dator efter att jag slutat.
Vill tipsa om en hemsida http://www.amijamesjewelry.com Sjukt snygg kille som är grym på tatueringar.. Ni har kanske sett honom i Miami Ink? Han har även en mindre smyckeskollektion, kläder och nu även designat en MC för företaget Sucker Punch Sallys i USA. Mer fakta om det kan ni läsa i tidningen MCM nr 4 2009 eller på deras sida http://www.mcm.se  Inget jag kommer att ha råd med om inte någon köper den till mig förståss  Nåja drömma kan man ju alltid  
Nu kom Jesper tillbaka..
Ha de gött
Dweia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: