ÄÄÄNNNTTTLLLIIIGGGEEENNN!!!!

Äntligen har jag fått läghenhet! Flyttar i helgen. Inte i bästa området enligt vad jag har hört och om man kollar hur det ser ut i trappuppgången och i lägenheten. Men har man väntat ett år är man inte så kräsen. Ganska stor lägenhet, men el och värme och vatten ingår. Inte så illa. SÅ nu kan jag äntligen ha kompisar över utan att pappa kommer snokande
Har framkallat lite bilder oxå. Kolla fotoalbummen.
Förra helgen stod jag och min kompis Ingela och sålde grejer. På lördsagen var vi i Svappavaara på hantverkardagen och sålde.Gick ganska bra. Kunde gått bättre men oxå sämre. så jag är medelnöjd. Men påSöndagen stod vi i Koskullskulle… Alla höll på och tjata att jag hade för lite saker med mig, att det är så mycket folk där varenda år… Jag fick knapt ihop till bordshyran!!! Totalt värdelöst. Hade kanske funkat om jag inte haft 24 mil att köra oxå.  
Men nu ska vi sälja Loppisprylar den 15:e på Folketshus i Gällivare kl 11-14. Sk abörja dra sakerna till mitt förråd färdigt. Ska åka till G-vare påLucia och tänkte va åtminstone helgen i alla fall. Annars blir det nog mycket hos pappa nu en tid. Åtminstone till e jul.
Nä, nu ska jag lägga in bilderna och sen äta lite efterrätt.
Ha de göttigt
Dweia
 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: