Trött, förvirrad, undrande, hungrig…

… Ok varför är killar så konstiga? Varför har aldrig marknader det man åker in för att köpa och varför blir det alltid dåligtväder närman äntligen börjat se fram emot alla fina stunder i solen?
Börjat njuta av solen och promenera längs skoterleden med hunden (skoterleden är helt tom under veckorna) och stannat vid rastplatserna och grillat och sen vandrat vidare. Blir ganska långa sträckor så benmusklerna börjar synas… Nu under helgen skulle jag och pappa gå och pimpla. Jag skulle in på marknaden i dag. Jagade nya skärp på marknaden men inte fanns de några. Tappar byxorna. Vägde över 80 runt jul tror det var 83. Ställde mig på vågen i torsdags vägde då 80,5kg och i dag väger jag 79,5…. Det går åt rätt håll. Men nu har jag handlat massa marknadsgodis så vi får väl se… Inte så viktigt för mig men hatar att behöva köpa nya kkläder för min mage växer ur alla de gamla. Men nu verkar det gå åt andra hållet. Så jag behöver ett bälte… Mina gamla bälten går inte ens runt nå mer.
Varför är man aldrig nöjd?
Varför är killar intresserade av mig nu när jag inte vill ha ngt förhållande? Begriper inte ett skit… Är trött och ofocuserad nu. Det var itne kul att köra hit. Halka, snörök och drivor. Kör vidare mot pappa i morgon bitti…
Ha de gött…
Dweia 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: