Packar

Känner att jag gör rätt men det är så tungt. Varit på vänskaps besök i dag. Hälsat på vänner fikat både här och där och kom just hit. Passar på att packa när inte ex gubben är här. Smiigast så. Passar på att ha på tv och dator. Trött som 17 och frestad att gå och sova… Han kommer ju inte förrän i morgon halv 7. Men jag behöver få komma hem och ta hand om kaninerna och hunden. Men känner att jag inte riktigt har energin att packa. låg i badkaret hos pappa i går och bara njöööööt. Låg och läste och när vattnet började bli kallt sträckte jag ner en tå,, drog ur proppen sen satte jag på kranen med andra foten coh fyllde på mer varmvatten, när det var lagom läste jag vidare igen.. Låg i flera timmar, verkligen saknat att ha badkar.
Ska packa mina julsaker… kul nästan 90% av alla julsaker är mina… stackars gubbe huset blir helt strippat och stackars mig somfår klara sig utan internet… Nåja när moster kommer hem kanske jag kan låna deras..
Hoppas på en lägenhet snart. Men vi får väl se hur det går. Tills vidare är det fortfarande vanliga Brev och sms eller samtaltill pappas tel som gäller. Ni som mailat mig = inte smart. Ren tur att jag kom åt internet nu.
Ha de gött jag måste snabba på om jag ska orka köra hem i dag…
Dweia
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: