Jul jul…helloween??? och Tack mina vänner

Kände mig lite skum i dag…  Var iväg och handlade efter jobbet… Runt om i affären var det pumpor, masker, spindlar, lösnaglar, spöken och allt annat som hör en äkta helloween till… Vad går lilla jag runt i affären och köper?
Julklappsettiketter, juklappssnören, julklappspapper, julklappar, en ny tomte….   Är det bara jag som lääängtar till jul? Ok jag gillar helloween (sett det stavas halloween oxå vilket är egentligen rätt) särskillt maskeradfesterna som brukar höra till, Jag menar vem älskar inte en vampyr? Lite jobbigt för tungan med alla vassa tänder vid ett fyllehångel  men ändå…Det är av ngn anledning mkt lättare att klä ut sig än att klä upp sig. Men det är inget jag direkt lääängtar till.. Men Julen, åh denna underbara högtid. Helt klart höjdpunkten på året. Nyår och midsommar är bara blaha blaha.Tänk när man får julpynta… ALLT som är det minsta rött eller grönt åker fram.. Julgardiner i alla fönster (röda och gröna så klart), glitter över allt, julkulor i gardinerna och i lamporna.Julmusik varje dag. Pepparkakor med kristyr hänger lite överallt. Julgran så klart och så ljusslingor ute så väl som inne. Min sambo håller på att bli galen…
men och andra sidan blir han galen vad jag än gör.
Som när jag fick reda på att jag inte fick jobba kvar (chefen ringde när jag var hemma sjuk), och blev jätteledsen. Grät till och från i flera dar. Kände mig ratad och värdelös, tror ni han höll om mig och stöttade? Nä, istället fick man höra ett " men sluta nu för fan de e ju inte världens undergång". Men själv blev han sur och kinkig av det för han hade tänkt köpa en ny skoter men med mig arbetslös igen går ju inte det … stackars honom..
Var finns egentligen alla vettiga killar? jag menar alla KAN inte vara totala puckon, eller hur? Det måste väl finnas killar där ute som man kan prata med? Eller så är det bara singelkillar som har den förmågan så snart de får en tjej/sambo/fru så slutar de prata. Då har de ju sitt på de torra så varför anstränga sig mer? Minns inte vem de var som sjöng ngn gång för 100 år sedan att "the things that you did to get me are the same things you do if you wanna keep me". Men hittills verkar det vara ngt som killarna jag varit ihopmed glömmer ganska snabbt. Visst min sambo har många bra sidor också, annars skulle jag inte vara kvar efter all skit. Men det börjar blir svårare och svårare att komma ihåg dem… Nåja, nog om killar..
                                                                                                                                          
Som jag skrev tidigare så har jag tappat jobbet trots att ledningen så stort lovade att de minsann inte skulle bli ngra personalförändringar… HA HA HA. Varför säger de så när de inte är sant? Är de inte bättre att måla fan på väggenoch sen komma med goda nyheter istället?
Men jag vill samtidigt vilja TACKA alla vänner jag fått på jobbet som stöttat när jag mått som sämst. Utan er hade jag inte suttit här i dag. Ni har ingen aning hur mkt det betyderer att ni bara orkade lyssna eller kom med sjuka skämt och knasigheter när jag mådde som aldra sämst. Tack vare er klarade jag av att bearbeta kännslorna som kom när jag fick reda på att jag inte skulle få vara kvar.
Till er som inte vet riktigt vad det handlar om.
Jag började på ett jobb i maj -06. Hade det inte bra hemma och en massa andra problem och skit så jag var helt nere i skorna. Kände mig gråtfärdig eller apatisk konstant.. kändes som jag fick klösa mig fram varje dag.. Varje sak kändes helt oövervinnerlig. Bara en sån relativt enkel sak som att ta sig ur sängen krävde nästan all energi jag lyckats uppbåda.
Men tack vare vissa personer på mitt jobb så tog jag mig igenom det. Orkade kämpa mig vidare och lyckades ta mig på fötter igen… Hade just kommit upp när nyheten om att jag tappat jobbet kom. Så hur ska jag klara mig nu? Tja.. Den som lever får se. Hoppas jag inte tapparkontakten med alla nya vänner nu. Känner att jag vill lägga upp namnen på de som hjälpt mig men vet itne vad de skulle tycka om det. Vet att det kan vara kännsligt för många.
Nu är det hög tid att gå ut och mata Kaninerna. Men de e så kallt ute så jag drar mig för det… brrrrrr… ha de gött alla där ute *vinkar*
Dweia

2 svar so far »

 1. 1

  ░▒▓۩▂ ▃ ▅ ▆ █ ≈ea≈ █ ▆ ▅ ▃ ▂۩ ▓▒░ said,

  Visst är det kul med jul. Min bästa månad också. Blir aldrig för gammal för jul. Mysigt, mysigt. Är Du medlem i Tradera? I så fall är Du välkommen till mitt julforum vi är nu 19 st medlemmar. Var inte ledsen för att Du förlorat jobbet det fick jag också i maj månad. Jobbade på apoteketet i 8 år men jag och 699 st till i Sverige fick gå. Det skall sparas pengar. Så när jag blir friskförklarad måste jag börja om igen. Det är inte kul. Men varför bry sig? Som det är nu är Hälsan viktigast.
  Synd att Din kille får vänta med skotern men han får väl ta skidorna istället (ler) Eller?
   
  kram
   
  ewa

 2. 2

  Dweia said,

  Jag är inte ledsen öfratt jag förlorade jobbet utan för at tan inte kommer träffa alal härliga människor som jobbade där. Åtminstone inte lika ofta. Ang skoter och skidor. Bästa svaret ngn sin!! Han klagar ju hela tiden påatt han e så otränad  🙂


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: